Konyhabútor, ahogy a Vevők látták

Konyhabútorok tökéletesen!

“Kedves Anikó és Szabina!

Elképesztő lett a konyhabútorunk, pontosan azt valósítottátok meg, amit elképzeltünk, profizmussal, precízen, igényesen, valamint korábban, mint ahogy elsőre mondtátok. Az utánkövetés különösképp tetszik, ritka érték manapság. A következő konyhánkat is együtt fogjuk csinálni, ebben biztos vagyok. Az együttműködő szakemberekre is a legjobbakat tudjuk mondani. Aki ezt olvassa, üzenjük neki: ne pazarolja az idejét és energiáját azzal, hogy ajánlatot kér más konyhastúdiótól. Mindenkinek ajánlani fogunk Titeket.

Üdv,
Mónika és Tamás”

“Tisztelt Cím!
Elismerésemet és köszönetemet szeretném kifejezni munkatársuk, Kisdaróczi János felé. Problémámat maximális segítőkészséggel próbálta megoldani, kifejezetten konstruktív, készséges és türelmes volt irányomba. Ritka, mint a fehér holló! Hálás köszönet fáradozásaiért és további sok sikereket kívánok neki!
Üdvözlettel, Dévai Éva “

„Kedves Anikó!
Bárhol is vagy, bármit is csinálsz, kívánok Neked nagyon sok erőt, jó egészséget és sok szerencsét. A minőséget, a szakmai hozzáértést és az emberséget mindig megtalálják és ezt Te mind megtestesíted – nem féltelek! Már a második konyhabútoromat gyártottátok és csak elégedettséggel tudok szólni a közös munkánkról. Köszönöm Neked az eddigi együttműködést, és ha valamiben segítségedre lehetnék, csak szólj!
Még egyszer, egy kalappal  és üdvözlettel Kapplből.
Kovács Misi „

“Kedves Anikó!
Ez úton szeretném megköszönni segítségét konyhabútorom tervezésében, segítő közreműködését, hogy az álmaim konyhája az Önök kollégáival, szépen, korrekt munkával megvalósult! Szeretném megköszönni azt is, hogy rugalmasan segítettek különböző funkciók tervezésében és kivitelezésében, valamint azt, hogy az Ön kreatív szervező munkája elengedhetetlen volt a mi szép konyhánkhoz! Szeretnénk kiemelni a beépítő kollégák precíz hozzáértő munkáját is, Köszönjük! Üdvözlettel : Kővári Anita ”

“Kedves Szabina!
Múlt héten elkészült a konyhánk, és nagyon meg vagyunk elégedve mindennel.
Most már utólagosan elárulhatjuk, hogy 15 konyhastúdiótól kértünk ajánlatot. Az ajánlat. minősége, tartalma és ügyfélcentrikussága alapján már az első körben Ti lettetek a favoritok nálunk. Hamar kiderült, hogy Te azonnal átláttad a konyhánkat és az igényeinket; minden kérésünket pontosan, követhetően vezettél fel az ajánlatra, így Mellettetek döntöttünk. Röviden: Te adtad el ezt a munkát a precíz, értelmes, flexibilis, körültekintő személyiségeddel.
Ekkor még nem tudtuk, hogy milyen jó asztalosaitok vannak, és a FIÚK mennyire ügyesen, körültekintően és innovatívan dolgoznak. Az összeszereléskor a helyszínen adódó minden problémára találtak megoldást, tisztán dolgoztak, és nem elhanyagolható, hogy mindemellett jó fejek is, ebéd pihenőjük alatt szívesen beszélgettünk velük.
A bútorral nagyon meg vagyunk elégedve, jó minőségű, szép. Azt kaptuk a pénzünkért, amit vártunk: minőséget.
Kérlek,  tolmácsold köszönetünket mindenkinek, aki részt vett bútorunk elkészítésében.
Enikő és Gábor”

„A bútor elkészítésében és a gépek beszerzésében, valamint a konyha összeszerelésében nyújtott professzionális munkájukat nagyon köszönöm. Az egész házfelújítási projektünk során nem tapasztaltunk olyan ügyfélközpontú hozzáállást, mint az Önök hozzáállása. Pontos, megbízható, korrekt munka volt, melynek az eredménye önmagáért beszél. Ami engem illet, jó szívvel ajánlom az Önök csapatát mindazoknak, akik új konyha kialakítását tervezik, biztos vagyok abban, hogy nem fognak csalódni. További munkájukhoz sok sikert kívánva;
Tisztelettel: Szabó Ildikó Budapest”